Organ sygdomme

Her vil jeg give små sammendrag fra forskningsresultater.

Hjerte

Hvis du har en hjertesygdom, har du brug for en motionsform, der er let tilgængelig. Tai Chi betegnes også som ”meditation i bevægelse” og er en lovende motionsform til at regulere vores hjertesundhed.

Når du ser mennesker udføre Tai Chi, kan det godt virke som om, at vi ikke får nogen helbredsmæssige fordele. Talrige undersøgelser har dog vist, at Tai Chi er en aerob aktivitet med lav til moderat intensitet, afhængig af vores træningsstil, hvor dybt du synker i stillingerne, hvor hurtigt du bevæger dig fra en bevægelse til den næste og varigheden af  træningen. 

Alle kan deltage. Øvelserne tilpasses den enkelte.

Hvorfor er Tai Chi godt for vores hjerter?

Tai Chi kombinerer motion, stressreduktion, følelsesmæssig regulering, forbedret vejrtrækning og social støtte.  “Tai Chi’s blide, tilpasningsfulde natur gør den sikker og tilgængelig for folk med alle fitness- og sundhedsniveauer, herunder personer med eksisterende hjertesygdom,” siger Wayne.

Tai Chi forbedrer vejrtrækningseffektiviteten. Den langsomme, dybe meditative vejrtrækning forbundet med Tai Chi har også vist sig at reducere blodtrykket, udvide blodkarrene, forbedre blodcirkulationen, berolige nervesystemet og forbedre humøret ved at øge mental fokus og mindske negative tanker. Samlet set mindskes hjertets arbejdsbyrde ved at træne Tai Chi.

Læs mere her (engelsk)

http://heartinsight.heart.org/August-2014/The-Benefits-of-Tai-Chi-Healthy-Body-Strong-Heart/

http://heartinsight.heart.org/August-2014/How-Tai-Chi-Impacts-Cardiovascular-Health/

Du får hurtigere og bedre gevinster med en instruktør!

Gode minder

ydre styrke og indre ro
du bliver glad
tag en pause
Previous slide
Next slide

Kontakt