Medlem/logo

Energi følger tanken

Vi er en gruppe mennesker, som har fundet sammen med det formål at dygtiggøre os udi Tai Chi’ens verden med og uden våben.

Vi er også blevet så glade for Health Qi Gong & Daoyin Yangsheng gong, der er et glimerende supplement til Tai Chi.

Foreningen har 2 erfarne instruktører tilknyttet.

Da TaiChi4you blev stiftet i 2013, blev der gjort en del overvejelser i forhold til slogan og logo. “ Energi følger tanken” er en så stor del af taichi-udøveres tankegang, at det var helt naturligt at bruge disse tre ord.
Selve billedet kan man kigge meget længe på og få mange associationer. De fire skrifttegn betyder “TaiChi4you” altså “Tai Chi er til for dig”
Beliggende ved foden af Daci Hill i Hangszhou i Kina ligger den naturskønne Hupao Spring, også kendt som Tiger Kilden.
Det maleriske landskab har en iøjnefaldende skulptur af en mand, som tilsyneladende sover. To tigre kryber ned af klipperne mod ham. På trods af den overhængende fare for en ubevogtet mand, viser skulpturen en følelse af fred .
Legenden fortæller om en dygtig munk, der forlod Daci templet i søgen efter vand. Af træthed falder munken hurtigt i søvn i naturen. I den udtørrede munks drøm, fortæller en udødelig ånd, at to tigre snart vil bringe et springvand til området. Da munken vågner, ser han til sin overraskelse to mægtige tigre grave et hul, hvorfra der straks springer en kilde frem.

Er du blevet nysgerrig og interesseret i at blive medlem af vores forening, kan du kontakte vores kasserer Britt eller formanden Dorthe

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Dorthe på kisbye@taichi4you.dk

Pt. koster et medlemsskab 100 kr om året.

Tai Chi er sjovt! Har du lyst til at være med?

Der er plads til alle uanset alder og udfordringer

TaiChi4you blev stiftet i 2013. Foreningen tilbyder både Tai Chi & Qigong
fysiske gevinster
færre smerter, smidighed og god balance
læren om meridianbaner
når energien kan flyde frit og uden blokering gennem energibanerne - kan du skabe optimale betingelser for kroppen og sindet.
Previous slide
Next slide