Kræft

Her vil jeg give små sammendrag fra forskningsresultater.

Ifølge forskere forbedrer Tai Chi ikke kun søvnløshed hos brystkræftramte, det reducerer også depressions- og træthedssymptomer.
Kilde: UCLA. (University of California, Los Angeles blev grundlagt i 1919 i Los Angeles, Californien, og er et af de højest rankede forskningsuniversiteter i USA.)
Nu viser ny UCLA-undersøgelse, at Tai Chi -meditation i bevægelse, virker lige så godt som samtaleterapi og bedre end medicin.
UCLA forskere har opdaget, at Tai Chi kan reducere inflammation hos mennesker, der har haft brystkræft, og derved reducere risikoen for tilbagefald.
Nuværende forskning tyder på, at kvinder diagnosticeret med brystkræft i de sidste 10 år er tre gange mere tilbøjelige til at lide af manglende søvn, depression og træthedssymtomer. Søvnløshed kan føre til øget inflammation i kroppen, som øger risikoen for tilbagefald samt hjerte-kar-sygdomme. 
Fra april 2007 til august 2013 blev der analyserede blodprøver fra 90 deltagere mellem 42 og 83 år før og efter at de opstartede et Tai Chi program. 
“Når folk udøver Tai Chi, er der et fald i stresshormonerne produceret af det sympatiske nervesystem,” siger Irwin, som er professor i psykiatri og biovidenskab ved UCLA.

Du får hurtigere og bedre gevinster med en instruktør!

Gode minder

ydre styrke og indre ro
du bliver glad
tag en pause
Previous slide
Next slide