Far til fire – på japansk

Nordisk Film

En varm juli dag 2009 blev Tai Chi klippene filme

I forbindelse med optagelse af filmen Far til fire- på japansk, blev jeg kontaktet af ASA film. De havde brug for en person, der kunne vise bevægelsen ”Bære tigeren tilbage til bjerget”. Det stod i manuskriptet, at den japanske familie skulle stå i haven og lave Tai Chi.

Denne chance kunne jeg ikke lade gå fra mig og vidste at det var den rette person ASA havde fundet.

Det var nogle meget oplevelsesrige timer jeg tilbragte sammen med en masse rare og engagerede mennesker.

Som jeg/Dorthe skrev tilbage til dem:

”Tak for en rigtig god og interessant dag. Tak til Claus (instruktør) for at han gav mig rum til at være instruktør på min måde. Jeg glæder mig rigtig meget til at se filmen, ikke mindst til at se hvor meget Thomas, Miki og Tomomi egentlig fik lært og udtrykt lige i det udvalgte klip. Nu har jeg jo en god undskyldning for at komme i biografen med familien.”

Nu har vi så været i Palads og set Far til fire – på japansk. Det var meget underholdende!  Der var plads til alle følelser lige fra grin til at Sarah Veronika måtte gemme sig hos Mor. Jeg kan varmt anbefale at tage børnene med i bio og se Far til fire – på japansk. Husk nu endelig at blive siddende til rulleteksterne. Den er god nok, jeg er nævnt under stuntmændene, så nu har jeg også prøvet det ?

Fotografen af stilbillederne hedder Ilse Schoutteten. Desværre har jeg ingen beviser for at det er mig der instruerer :-), men her er resultatet.

Tai Chi er sjovt! Har du lyst til at være med?

Der er plads til alle uanset alder og udfordringer

Gode minder

Der blev svedt meget den dag. Gentagelse igen og igen. Flot klaret!
Der blev svedt meget den dag. Gentagelse igen og igen. Flot klaret!
Det er kun det trænede øje, der kan se at det er nybegyndere
Hr. Tanaka viser Onkel Anders hvordan han bærer tigeren tilbage til bjerget- med stok
Previous slide
Next slide

Kontakt